Svaka čast!

LIJEPA HRVATICA Sara pokupila lentu na međunarodnom natjecanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boris Kosmač i Vlatka Pokos, predstavili su 21 atraktivnih finalistica iz Europe, a pobjednica je na kraju postala Hrvatica.

U subotu, 4. lipnja, održao se izbor Miss Alpe Adria International. Voditelji večeri bili su Vlatka Pokos i Boris Kosmač, a publiku su oduševili nastupi Zdenke Kovačiček, Mire Ungara te Gordana Gregurevića, dok je Sandi Cenov rasplesao sve prisutne.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 2 otvorila dušu Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

Boris Kosmač i Vlatka Pokos, predstavili su 21 atraktivnih finalistica iz Europe, a krunu i lentu osvojila je trijumfalno, po drugi put zaredom, predstavnica naše zemlje, djevojka koja nam došla iz Pule, Sara Milevoj te postala službenom Miss Alpe Adria International.

Ova velika čast je za Hrvatsku isto tako velika turistička promocija u Europi, posebno stoga jer smo tek na pragu turističke sezone, a ovaj međunarodni izbor ljepote i mode isto tako 'odskočna je daska' svakoj od finalistica u svijetu mode i glamura.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene