458575
458575
458575
458575
458575

RASPLAKALA ALKU, ALI ZAŠTO? "Bilo mi je jako teško upustiti se"

  • , 28.11.2016., 09:14
  • Autor:
  • komentara

Žanamari je ovaj put sjedila i gledala kako se za nju bori Minea, ali i Alku kako plače.

 
 
 
 
Tvoje lice zvuči poznato - Žanamari Perčić - Minea (Video: TLZP)
Tvoje lice zvuči poznato - Žanamari Perčić - Minea (Video: TLZP)

Žanamari Perčić odlučila se za džokera, točnije, za mušku ulogu se odlučila za džokericu. Tako se na pozornicu vratila natjecateljica prve sezone showa, Minea koja je donijela živu, veselu i zabavnu izvedbu pjesme ''YMCA'' grupe Village people. Odlična je bila, a Alka Vuica čak je pustila i suzu. "Ja plačem. Dirnula si me", rekla je Alka.

''Prije svega, neobično se bilo vratiti, s obzirom na moje obveze, dva dana sam imala vremena pripremiti se za nastup. Teško mi je bilo upustiti se u drugi lik, lakše je kad ste tri mjeseca u tome, kad samo to radite. Uz obveze i posao, vrlo teško mi je bilo... Dala sam sve od sebe i Žanamari je super reagirala'', zadovoljno je komentirala Minea.

''Ovog puta teško mi je bilo i koreografiju skinuti, ali i vokalno se izvježbati. Prešaltati se u svega dva dana u tu ulogu bilo je teško, ali i jako zabavno'', priznaje simpatična Minea koja zbog trenutnih obaveza ne bi mogla sudjelovati u ovom projektu, ali priznaje da joj je sudjelovanje u prvoj sezoni bilo pravo zadovoljstvo.

Minea (FOTO: Dnevnik.hr)

''Držim fige Žanamari, izvrsna je kao vokal, mislim, ja bih joj dala puno veće ocjene, kod mene bi bila više rangirana nego što je u showu. Ona je veliki radnik, želim joj veliki uspjeh. Imam i jednog muškog favorita, a to je Matteo Cetinski. Simpatična je i jednostavna osoba, osim toga, njega već dugo nema na estradi, ne živi taj život. Velika je hrabrost što se u ovo upustio'', kazala je Minea te nadodala: ''Ne znam zašto je Alka zaplakala, možda ju je pjesma podsjetila na mladost, možda nešto treće, s obzirom na broj bodova koji mi je dala – minimalan'.

Minea (FOTO: Dnevnik.hr)

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se