Glavna zvijezda

Ovo je Mile i ima 13 godina, a slava ga tek očekuje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ima li koga tko nije čuo za priču 'Čudnovate zgode Šegrta Hlapića'? Mislimo da ne. A uskoro neće biti nikoga tko nije pogledao prvi film o ovom hrabrom liku koji je premijeru imao upravo sinoć. Stigao je 'Šegrt Hlapić'!

Mile Biljanović je 13-godišnji glumac koji je utjelovio prvog filmskog Šegrta Hlapića. Treba li napomenuti kako su dvije dvorane u kojima je premijera održana bile prepune znatiželjnih dječjih očiju koje su prve htjele pogledati film o svom omiljenom junaku.

Pogledaj i ovo showbuzz Mali šegrt hlapić Veliko srce obožavatelja Šegrta Hlapića: Sav prihod od ulaznica ide obitelji Biljanović

>> 14-godišnja Ena nova je hrvatska zvijezda - Sinoć je dokazala i zašto!

'Bilo je prelijepih lokacija na snimanju. Nisam bio umoran, odlično smo se zabavljali. Bilo je zanimljivo upoznati sve slavne glumce koji su nas dosta naučili te koji su izrazito zabavni i duhoviti', izjavio je ovaj talentirani zagrebački dječak koji glumi rame uz rame s godinu dana starijom kolegicom Enom Lulić iz Đakova, poznatijom pod kao Gita iz istoimene priče.

Mile nam je otkrio i kako će se nositi s novostečenom popularnošću.

'Ne znam. Nikad nisam o tome razmišljao. Iako me i sad djeca iz nižih razreda zaustavljaju i pitaju: 'Jesi li ti onaj što je glumio Hlapića? Vidio sam te u kinu na najavi!'. Svi očekuju film, pogotovo u mojoj školi. Mislim da mi to neće raditi baš neki problem u životu', tvrdi Mile.

Što nam je još rekao, pogledajte u priloženim videima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene