Spremna na sve

Lijepa Hrvatica koja zaustavlja dah u hladnoj Moskvi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić u Moskvi je pokazala zašto je smatraju jednom od favoritkinja ovogodišnjeg izbora koji će se održati za dva tjedna u Crocus City Hall u Moskvi.

Lijepa misica Melita Fabečić blistala je na eventu dobrodošlice ljepoticama ovogodišnjeg finala i spremno pozirala fotografima te mnogobrojnim fanovima najprestižnijeg izbora ljepote u svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema labavo! Hrvatica će vas najbolje razgibati

Melita je sa ostalih 89 natjecateljica stigla u Moskvu prije tri dana i iza nje je uspješno odrađen fitting za predstojeći izbor i prvo službeno snimanje u kupaćem kostimu.

>> Vitke noge koje su zaustavljale poglede na zagrebačkom aerodromu

Da je naša lijepa Miss spremno otputovala na svjetski izbor i da je u zavidnoj formi pokazuju i prve fotografije u bijelom bikiniju.

Melitu u narednim danima očekuju  brojna snimanja za službeni katalog izbora, snimanja video razglednica, humanitarna aukcija nacionalnih poklona i osobni intervju sa članovima žirija prije velikog finala.

U koferu, među brojnim koktel i večernjim haljinama, ističe se i nacionalni kostim, tradicionalna alkarska nošnja za paradu nacionalnih kostima hrvatske dizajnerice Mine Petre u kojoj će lijepa Melita nesumnjivo opet zablistati.
 
Direkcija Miss Universe Hrvatske pridružiti će se Meliti u Moskvi nekoliko dana prije izbora kako bi joj pružila potporu te dala posljednje savjete prije izlaska na veliki glamurozni stage.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene