'Bolji nego ikada'

Tko je ta domaća ljepotica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve popularniji Mejaši nazivani tamburaši u starkama imaju novi hit! Nakon mega uspješne pjesme Zorica, šestorica mladih glazbenika snimili su videospot za pjesmu čiji naziv slikovito opisuje njihov sterloviti uspjeh - Bolji nego ikad!

Moderni tamburaši u starkama MEJAŠI za novi videospot odabrali su prekrasno i idilično seosko imanje Kezele, a nova pjesma Bolji nego ikad prikazana je kao mala serija u kojoj svaki Mejaš ima svoju priču i karakter.

Pogledaj i ovo Mejaši u Australiji - 4 Kakva fešta! Mejaši zadivili australske Hrvate: "Nema do nas, uvijek ćemo naći način da se veselimo i držimo skupa."

Zanimljivi videospot u neodoljivom pin up stilu dodatno je osvježila zadarska manekenka Antonela Bačić koja je na snimanje stigla ravno sa svjetskih modnih pista. Ista ljepotica snimila je spot s popularnom Ivanom Zakom 'Zbogom pameti'.

Pjesmu Bolji nego ikad napisali su Denis Dumančić, Fayo i Branimir Mihaljević, spot je snimio Ivica Vranjić, a za frizure i styling zaslužne su Ivana Benko i Ana Perduv.

>> Mejaši: Evo kako je nastao hit 'Zorica'!

'Kako su dečki jako mladi htio sam ih takvima i prikazati i snimiti u jednu ruku moderan spot ali da s druge strane ima dodirnih točaka sa starim običajima i kulturom. Spot je kombinacija starog, modernog, ludih i zabavnih kadrova te prirodnih ljepota koje pruža predivni ambijent seoskog turizma obitelji Kezele!', izjavio je režiser spota Filip Dizdar.

Šest mladih Mejaša od klasičnih tamburaša razlikuju se po jedinstvenom modernom odijevanju i jedinstvenom spoju zvuka tambure sa pop-rock elementima. Dečki su veliku popularnost stekli dodavši tamburama bubnjeve, elektro-akustičnu i bass gitaru čime su dobili potpuno novi zvuk i zavladali glazbenom scenom. U izniman glazbeni talent modernih tamburaša možete se uvjeriti ako poslušate njihov novi hit ili posjetite jedan od njihovih brojnih ljetnih koncerata diljem Hrvatske.

Tamburaše u starkama možete čuti uživo već ovog petka 26. srpnja u klubu Paladin u Čakovcu, a u subotu 27. srpnja stižu u Jasrebarsko, u klub Lampaši.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene