Zapjevala s Mejašima

'Drago mi je da je Andrea postala dio nas'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon 'Zorice' i 'Ane', Mejaši su u novoj pjesmi ugostili Andreu Šušnjaru, kojoj nisu posvetili pjesmu, već je upravo s njom pjevaju.

Tamburaši u starkama, Mejaši, u srijedu su u Iločkim podrumima u Zagrebu predstavili novi singl i spot 'Zapjevajmo onu našu'. Autori pjesme su dobro poznati Fayo i Denis Dumančić, a radi se o singlu koji potvrđuje status Mejaša kao predvodnika tamburaške glazbe u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Ukus ili (ne)ukus? Golišave vs. odjevene: "Treba biti malo elegantniji nego običnih noći"

Andrea Šušnjara pjesmu 'Još se ne bi udala' posvetila Rozgi

'Suradnja je odlična i dečki su zaista super. Do suradnje je došlo zapravo spontano. Jedan dan me nazvao Edo te sam sve odmah provjerila s dečkima iz Magazina. Njima je to isto bilo super i evo, sve je ispalo odlično', rekla je Andrea.

'Drago mi je da je Andrea postala dio nas. Nadam se da će se pjesma uvući ljudima pod kožu, kao i sve naše pjesme dosad', rekao je Nikola Bosilj a nadovezao se i Edo Drakulić: 'Uvijek želimo svoje spotove prikazati na drugačiji, zabavan način. Izmijenili smo nekoliko odjevnih kombinacija, ludovali smo i sve je ispalo super'.

Na promociji su bili i kolege te prijatelji slavnih tamburaša među kojima su redatelj spota Filip Dizdar, Nives Celzijus, Lidija Bačić, Kumovi, Begini, Joy, Ringišpil, Elita, Davor Dretar Drele, Mladen Burnać i mnogi drugi. Pogledajte i sami spot.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene