Medvjedić Paddington

Komične avanture mladog medvjeda za velike i male

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Omiljeni dječji književni klasik MEDVJEDIĆ PADDINGTON, uz kojeg su od 1958. odrasle brojne generacije, napokon dolazi na velika platna—i progovara hrvatski!

Ovaj prelijepi obiteljski film nova je čarolija producenata Harryja Pottera u kojoj su u glavnim ulogama Hugh Bonneville, Nicole Kidman i Sally Hawkins.

Domaći film 'Kokoška' u Rigi proglašen najboljim kratkometražnim filmom - Osvojio 'europskog Oscara'

Svi oni, zajedno sa simpatičnim peruanskim medom koji je doputovao u London u potrazi za novim domom, ovaj će Božić učiniti nezaboravnim brojnoj maloj i velikoj djeci, čemu će svakako pridonijeti i atraktivna sinkronizacija. Naime, našem Paddingtonu glas je posudio Filip Juričić, Vanda Winter pobrinula se da i Nicole Kidman priča hrvatski, dok su Hughu Bonnevilleu i Sally Hawkins svoje glasove dali Ranko Tihomirović i Natalija Đorđević.

Film MEDVJEDIĆ PADDINGTON prati komične avanture mladog medvjeda s crvenim šeširom koji doputuje u London te se nađe izgubljen i usamljen na željezničkoj stanici. I baš kad se poboji da gradski život nije onakav kakvim ga je zamišljao, pojavi se obitelj Brown. Oni pročitaju rukom napisanu poruku obješenu o njegov vrat (Molimo vas, pazite na ovog medvjeda. Hvala) i ponude mu čaj, ime i krov nad glavom. Čini se da mu se sreća osmjehnula, sve dok ga ne uoči muzejska preparatorica životinja…

MEDVJEDIĆA PADDINGTONA pogledajte od 18. prosinca u CineStar Cinemas i uključite se u humanitarnu akciju Svi za medu, jer od svake prodane ulaznice 1 kn odvaja se za kupnju medicinskih medvjedića Teddy the Guardiana za dječje odjele odabranih hrvatskih bolnica te bolnice u Mostaru i Bihaću. Uz film grickajte i kokice iz Medo za Medu menija jer od svakog kupljenog menija za akciju se odvaja dodatnih 5 kn!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene