Nova uloga

MUKE PO TRANSFORMACIJI "Ne želim kvariti njegov lik i djelo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove će nedjelje kao član žirija sjesti Ivan Zak.

Mattea Cetinskog ove ćemo nedjelje gledati kao legendarnog Freddieja Mercuryja, a tek ćemo vidjeti hoće li nadmašiti dosadašnje transformacije izvedbom pjesme ''Living on my own''.

Pogledaj i ovo Marija Kolb - 3 Famozno! Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

''Veliki sam fan Freddieja, pa mi je to malo težak zadatak. Ne želim kvariti taj lik i djelo.'' – izjavio je Matteo. Hoće li Matteo uspjeti skinuti svu dekadenciju i originalnost tog ekstravagantnog spota, kao i karizmu jedinstvenog Freddieja, te obraniti titulu prošlotjedne pobjede, tek ćemo vidjeti.

Matteo će za ovu transformaciju dobiti brkove koje u natjecanju nije nikada do sada imao, ali i specifične zube kako bi što više sličio popularnom glazbeniku.

Filip Dizdar opet nema lak zadatak, a sada će morati proći transformaciju u jednog od najvećih glazbenika svih vremena, Louisa Armstronga. Pjesma ''What a wonderful world'' zaorit će studijom showa. ''Ovo je po meni daleko najveća transformacija glasa koju ću imati. Pripremam se za ovaj nastup tako da izlazim svaku večer van.'' – izjavio je Filip.

Fil Tilen odlučio se za džokera, stoga ostaje nepoznanica tko će utjeloviti Nikolu Koju dok Lana Jurčević na pozornicu donosi pjesmu Psihomodo Popa. Damir Kedžo oduševljen je što postaje Doris Dragović koja mu je, kako je sam rekao, omiljena pjevačica iz djetinjstva. ''Kako ću ja nju imitirati? Mislim da je problem što sam ja njoj najveći fan ikad. Obožavam ju.'' – iskren je Kedžo, te otkrio kako je upravo na njegovu inicijativu njegova sestra dobila ime po popularnoj pjevačici.

Žanamari Perčić transformirat će se u Vlatku Pokos iz vremena devedesetih. Christina Aguilera također dolazi na binu popularnog showa jer ju je gljiva dodijelila Hani Hegedušić koja će se pojaviti u ''oskudnijem'' kostimu. Izvest će pjesmu ''Ain't no other man'', a o sljedećem nastupu kaže: ''Ja se nadam da ću to izvesti dostojanstveno.''

Ana Maras Harmander postaje ukrajinska pjevačica Verka Serduchka. Uz Gorana Navojca Sandru Bagarić i Tomu in der Mühlena natjecatelje showa, ocjenjivat će i pjevač Ivan Zak.
''Bit ću strog i pravedan.'' – najavio je Ivan Zak svoju ulogu četvrtog člana žirija u jedanaestoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene