Kič posvuda

Ovako to izgleda kada ruski tajkun udaje kćer za unuka Gaddafijevog suradnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Massoud Abbelhafid i Anastasia Fuks vjenčali su se na Azurnoj obali. Svadba je bila raskošna, a gosti najugledniji Rusi.

Raskošno vjenčanje kćeri jednog od najvećih ruskih građevinskih tajkuna i unuka generala Massouda Abbelhafida održalo se na Azurnoj obali, u francuskom Saint-Jean-Cap-Ferratu. Vijest je to o kojoj pišu svi svjetski mediji. Glamurozno vjenčanje 21-godišnje Anastasije Fuks privuklo je pozornost svojim raskošom.

Mladenka je nosila vjenčanicu Zuhaira Murada, vrijednu 5000 dolara, a na ruci joj je blistao ogroman dijamant. Anastasia je studirala u Londonu, i kći je Pavela Fuksa, ruskog bogataša. Mladoženjin djed bio je ministar unutarnjih poslova Libije i vjerni Gaddafijev suradnik. Nakon što je Gaddafi svrgnut s vlasti, Abbelhafidov djed pobjegao je iz Kaira, a umro je navodno prošle godine.

Glavni motiv svadbe bilo je cvijeće, a gosti su uživali u svemu najboljem što nudi europska kuhinja. Sve je završilo raskošnim vatrometom. Obitelj mladenke pazila je da se ne sazna tko je mladoženja te su nastojali jako paziti na njegovu privatnost. Ipak, uzvanike se ne može kontrolirati pa je jedna uzvanica snimila video para, a na njemu se jasno vide i mlada i mladoženja. Na istima se može vidjeti i svadbena torta visoka tri metra.
 

 

@anastasiafuks Amazing couple, bride, wedding and cake!!!

A video posted by @anastasia_belyak on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene