ljubav godine

Marko Tolja na Zagrebačkom festivalu: 'Bit će mi veliki gušt nastupati uz orkestar'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi pjevač Marko Tolja priprema isto tako nešto novo za Zagrebački festival, a otkrio nam je i neke druge detalje.

1. Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu. Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?

Pogledaj i ovo Marko Tolja - 2 Jedna stvar ostala je ista Omiljeni domaći pjevač prije 15 godina izgledao je poput tinejdžera, a danas je ponosni otac dvojice sinova

Na festivalu ću se predstaviti s pjesmom "Ljubav godine" koju zajedno potpisujemo Predrag Martinjak i ja. To je naša prva suradnja i jako sam zadovoljan kako je pjesma ispala tako da sam siguran da neće biti i zadnja. Neke posebne pripreme za nastup nemam ali sam siguran da će mi biti veliki gušt nastupati uz orkestar i u društvu kolega.

Premijerno pogledajte novi video spot Harija Rončevića 'Da napišeš na nebu'

2. Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?

Za Zagrebački festival me vežu samo lijepe uspomene jer sam 2011. osvojio grand prix kao izvodač i autor. Novo ruho festivala mi se jako svida. Mislim da je novo vodstvo fesitvalu vratilo stari sjaj ali i dodalo neke inovacije koje su ga ujedno i jako modernizirale. Ukratko rečeno, jedva se čekam popeti na scenu i biti dio svega toga jer smtaram da festivala općenito fali i svaka čast na trudu da se najstariji ipak održava.

3. Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40. Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?

Apsolutno. Zato festivali i postoje, da se publici prezentiraju nove pjesme koje će kasnije zaživiti u eteru.

4. Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?

Trenutno radim na novim pjesmam koje će jedna po jedna vidjeti svijetlo dana kroz 2015. godinu. Takoder, planiram cijelu godinu posvetiti koncertiranju po cijeloj državi. Ovo ljeto sam na Ljetnoj pozornici u Opatiji koncertom proslavio svoj 30. rodendan i sada je vrijeme da sa tim slavljem nastavim i po ostatku države.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene