Odlazak iz "Pravila igre"

Kutlić progovorio o odlasku iz benda: "Odlučili su me zamijeniti u trenutku moje bolesti!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Kutlić oglasio se na svom Facebooku povodom svog odlaska iz grupe "Pravila igre". Rekao je kako su mu nanijeli veliku duševnu bol i narušili ugled njemu i njegovoj obitelji.

Nakon što se bend "Pravila igre" raspao, odnosno mladi glazbenik Marko Kutlić ga napustio, zahvalio se svojim obožavateljima što su ga podržali u svemu. Osvrnuo se na svom Facebooku na sve što se događalo u posljednjih nekoliko tjedana. "Pretprošli petak poslijepodne, na moju žalost, saznao sam da su me moji kolege iz benda odlučili zamijeniti u trenutku moje bolesti, drugim pjevačem, bez da me prethodno o tome obavijeste i preuzeli nagradu bez da me barem spomenu. Dodatno su me iznenadili začuđujuće zlonamjernim komentarom usmjerenim prema mom vjerskom životu tj. pokušajem da me ismiju i proglase 'prolupalim vjerskim fanatikom', koji kao takav ne može ispunjavati svoje obaveze prema bendu, što je tužno i neistinito, a naravno sve to kako bi opravdali večernji nastup sa novim pjevačem", navodi Kutlić.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić (Foto: Instagram) Obožavateljice u šoku Miljenik mlađahnih Hrvatica obrijao glavu i podijelio mišljenja, no cilj je plemenit

"Sve to, kao i moj brak i obitelj pokušali su prikazati kao otežavajuću okolnost u građenju karijere benda, koji je unatoč svemu navedenome uspješan. Kao duhovnom i obiteljskom čovjeku nedopustivo mi je da mi se zabranjuje da u javnosti spominjem da sam oženjen, otac i vjernik", dodao je Marko. Rekao je i kako su članovi benda pokušali njegovu suprugu prikazati kao osobu koja potiče mržnju i nasilje. "To je suludo i daleko od istine i nije dobro ni za koga, a kamoli za ženu u drugom stanju", otkrio je tako Marko da će postati otac.

"Nažalost, nakon ovakvog niza nemoralnih i zlonamjernih postupaka ne mogu nastaviti daljnju suradnju s tim istim osobama, odnosno s bendom "Pravila Igre", jer nanijeli su mi veliku duševnu bol i iznošenjem niza neistina narušili ugled meni i mojoj obitelji. Iskreno mi je žao što je moralo doći do ovog, jer mislim da je postojao puno bezbolniji, humaniji i civiliziraniji način da se raziđemo, od onog koji su izabrali moji sada bivši kolege. Unatoč svemu lošem što su mi napravili, želim im iskreno sve najbolje u budućnosti!", zaključio je Marko. Što će biti dalje, kaže, zasad ne želi razmišljati. Posvetit će se sebi i svojoj obitelji, a glazbom će se, u svakom slučaju, nastaviti baviti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene