'Ljubavna'

'Ljudi su bježali od mene kad bi se susreli u mračnoj uličici'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mangroove najavljuju treći studijski album čiji izlazak očekujemo početkom 2015. - nakon singla "Sami", slušateljima su predstavili "Ljubavnu" koja je ovih dana dobila i video uprizorenje.

Režiju potpisuje Tvrtko Barišić - Vidokk (Vidokk Visuals) koji je zaslužan i za kameru, montažu te postprodukciju, dok je pomoćnica redatelja Anđela Zebec.

Pogledaj i ovo showbuzz složili se s njom Izabel Kovačić podijelila dirljivu objavu, pa ganula fanove i ostavila ih bez riječi

Pamela Ramljak u novoj pjesmi 'Pečat' pokušava zaboraviti čovjeka koji joj je slomio srce

'Spot je sniman na različitima lokacijama u Zagrebu, a najzabavniji dio bio je gledati ljude koji bježe od mene kad vide moje bijelo lice osobito ako smo se susreli u mračnoj uličici. Bilo je i par bliskih susreta sa psima koji su prestrašeno lajali, očito nisu skužili da širim ljubav. Trebalo mi je dva sata da skinem bijelu fasadu s lica i mislim da još uvijek nisam skinula sve. Haljina za spot kupljena je na Hreliću i orginalna je vjenčanica sa kraja 70-ih; tko zna možda je netko prepozna i prisjeti se svog posebnog dana :)) Tvrtko je imao svoju viziju pjesme i zapravo se super uklopila i podigla interperetaciju stvari', rekla je Željka Veverec iz Mangroovea nakon snimanja.

Novi singl, koji je odmah po objavi ušao na HR TOP 40 najemitiranijih domaćih singlova, producirao je Zvonimir Dusper - Dus.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene