Kakvi refleksi

POGLEDAJTE KAKO SE SNAŠLA Manekenka postala hit na internetu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Manekenka Alisar Ailabouni postala hit na internetu zahvaljujući svojim refleksima.

Alisar Ailabouni predstavlja je kolekciju za proljeće-ljeto 2017. godine na NYFW, ali odjeća je ostala u drugom planu nakon što je mlada manekenka zadivila svojim refleksima. Iako mnogi misle da je na modnoj pisti najvažnije znati dobro hodati, važno je snaći se u neočekivanoj situaciji.

Pogledaj i ovo Rose Bertram Imala je što i pokazati Jedva je sakrila grudi u haljini koju je odjenula na prestižni festival, a bez seksi proreza to ne bi bilo to

Tako je Alisar tijekom hodanja pistom pala naušnica s uha, no ona ju je tako elegantno uhvatila da je snimka događaja odmah postala hit na interenetu.

 

 

I am so cool Repost from @art8amby BOOM! This is how you handle a runway mishaps e.g fallen earring at #ChristianSiriano #Spring2017 show! Oh, btw the model is #GermanysNextTopModel Cycle 5 winner, #AlisarAilabouni. Video via @victoriadiplacido #art8amby #art8ambygram #art8ambynews #art8ambyfashion #womenswear #SpringSummer2017 #SS2017 #fashionshow #fashionweek #NewYorkFashionWeek #NYFW @csiriano @alisarailabouni @victoriadiplacido @nyfw @holliebrynn @red_models

A video posted by AlisarAilabouni (@alisarailabouni) on

 

Dizajner nesretne naušnice je Christian Sirano, a društvene mreže pune su komentara pohvale za manekenku koja se snašla i nije ni trepnula.


 

 

Done for today #haveaniceevening #messyhair

A photo posted by AlisarAilabouni (@alisarailabouni) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene