'Neopisivo'

Malo drugačija Nina predstavila se u najnovijem spotu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nina Badrić je objavila spot za novi singl 'Neopisivo'.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 3 ''kad vidiš...'' Nina Badrić podijelila je zagonetnu poruku, mnogi su se zapitali kome je ovo išlo i što je točno htjela poručiti

Pjesma"Neopisivo", koju autorski potpisuje sama Nina, novi je singl s još uvijek aktualnog albuma"NeBo". Nakon pjesama"Moje oči pune ljubavi","Dat će nam Bog","Nebo","Sanjam da smo skupa mi" koje su već osvojile publiku i vrhove glazbenih top ljestvica, pjesma "Neopisivo" nastavlja uspješan niz hitova s ovoga albuma.

>> Nije joj bilo hladno: Pogledajte što je Nina odjenula za sinoćnji nastup

Radiofoničan plesni križanac popa, r'n'b-ja i soula već osvaja top ljestvice, a gostovanje britanske rap zvijezde Blak Twanga vraća nas u dane samih početaka karijere ove sjajne glazbenice. Nina hrabro pomiče granice aktualne produkcije ostavši uvijek vjerna svome glazbenom putu, a svojom sugestivnom interpretacijom i  autorskim pjesmama iznova osvaja i najzahtjevniju publiku.

Videospot potpisuje Darko Drinovac koji je kamerom pratio Ninu Badrić u Beogradu i Zagrebu na sceni, ali i izvan nje. Nakon sjajne poslovne godine u kojima je održala koncerte pred prepunom Kombank arenom u Beogradu i  u zagrebačkoj  Ciboni, Nina svoje "NeBo" glasom nosi dalje. Sljedeći veliki koncert zakazan je za  Valentinovo, 14. veljače, u kultnoj dvorani "Zetra"u Sarajevu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene