10 points for Gryffindor

VIDEO Maleni čarobnjak više nije tako mali: Uhvaćen u seksi klinču!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bezbrižni dani iz Hogwartsa daleko su iza njega...

Zvijezda filma o najpoznatijem čarobnjaku više nije tako mali i sladak kao nekada... Harry Potter je odrastao, a čini se da su magični dani iz Hogwartsa daleko iza njega te se Daniel Radcliffe sada primio ozbiljnijih uloga.

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) stiže prinova Harry Potter će postati tata! Samozatajna partnerica glumca već je snimljena i s povećim trudničkim trbuhom

25-godišnji glumac glavna je zvijezda novog filma 'Horns', a u objavljenom traileru filma možemo ga vidjeti potpuno nagog u seksi, strastvenim scenama.

Daniel Radcliffe ima visoke kriterije kada su u pitanju žene

'Daniel je definitivno zreo dečko i to se vidi u ovoj ulozi... Horor film se bazira na knjizi Joea Hilla, sina legendarnog pisca Stephena Kinga. Daniel glumi Ignatiusa Ig Parrisha, a Juno Temple glumi njegovu djevojku Merrin Williams... No njihova sreća je kratkog vijeka nakon što nju brutalno ubiju, a Ig postane glavni osumnjičeni', otkriva izvor za britanski Mirror.

No, to nije sve! Glavnom protagonistu nakon pogiblje djevojke na glavi počnu rasti rogovi. U malenom gradiću u kojem živi to ga pretvara u glavnog optuženika za smrt djevojke pa će Ig morati upotrijebiti supermoći koje mu daju rogovi kako bi čim prije pronašao pravog ubojicu.

Film bi u hrvatska kina trebao stići krajem listopada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene