Majčin dan

Mama trenutno najbuntovnije svjetske zvijezde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Moj stav naslijedila sam od mame... Sretan ti Majčin dan prekrasna! Kako sam sretna što si me ti stvorila', napisala je buntovnica.

Mnoge zvijezde obilježile su danas Majčin dan - svaka na svoj način. A gotovo svatko od njih se kratkom porukom obratio majkama i obožavateljima na društvenim mrežama. Donosimo neke od njih.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

>> Je li za njih vrijeme stalo? Imaju 40+ i izgledaju nevjerojatno!

Rihanna je na Instagramu objavila fotografiju svoje mame te ispod nje napisala podulji tekst.

'Moj stav naslijedila sam od mame... Sretan ti Majčin dan prekrasna! Kako sam sretna što si me ti stvorila. Pokazala si mi pravu snagu, kako da budem neovisna, kako voljeti i biti voljena, kako da ne sudim ljude i situacije u kojima se nalaze... kako opraštati, kako naučiti iz svake pogreške koju počinim.. kako da ostanem zdrava, kako da se našminkam... naučila si me kuhati, čistiti i ne spuštati kriterije za ništa i za nikoga! Dolly (op.a. Rihannina preminula baka) je to sve tebe naučila. Mogu zamisliti koliko je ponosna bila na tebe. Ja sam ono što jesam jer sam to naučila od tebe. Nikad ti se neću moći dovoljno odužiti. Sretan ti Majčin dan'.

Pjevačica Beyonce je na Facebooku objavila zajedničku fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa sestrom Solange i njihovom mamom. Napisala je 'Za sve mame!'

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene