442561
442561
442561
442561
442561

Prvi smo došli do Riječanke o čijem uspjehu bruji cijela zemlja

  • , 07.07.2016., 09:11
  • Autor:
  • komentara

Riječanka Maja Kereš ostvaruje golemi uspjeh u Americi. Pleše s najvećim svjetskim zvijezdama.

 
 
 
 
Maja Kereš (FOTO: Facebook)
Maja Kereš (FOTO: Facebook)

Lijepa i talentirana Maja Kereš našla se u novom spotu Fergie - M.I.L.F. i tako zaokupila pažnju u rodnoj Hrvatskoj. Riječanka već neko vrijeme živi u SAD-u, a u kratko se vrijeme uspjela istaknuti među tisućama plesačica. U spotu Fergie završila je skupa s Kim Kardashian, Alessandrom Ambrosio, Amber Valettam, Chrissy Teigen i Ciarom. Maja je bila među četiri prateće plesačice. Ipak ovo nije njezin prvi uspjeh jer već je plesala za Justina Biebera, Roba Thomasa te brojne druge.

Maja Kereš i Rob Thomas (FOTO: Youtube)

'U Americi sam završila tako da sam najprije ujesen 2011. upisala ISVP plesni program za internacionalne studente u Broadway Dance Centre-u u New Yorku gdje sam provela 9 mjeseci i tu je već moj talent bio prepoznat kroz raznorazne angažmane. Tada sam prvi put čula i zainteresirala se/raspitala za artist vizu. Nakon toga bila sam u još jednom tromjesečnom posjetu New Yorku (radi plesne edukacije) 2013. i tada sam započela dugotrajni proces. 2014. sam artist vizu dobila te se na jesen preselila u New York City, potpisala sam ugovor s agencijom i krenula puniti CV' prepričava Riječanka Maja koja se svakodnevno za angažman bori s tisućama drugih plesača.

Maja Kereš i Aluna George (FOTO: Privatni album)

'Nakon godine dana u NYC preselila sam u L.A. Ovakve angažmane i je i nije teško dobiti. Teško je u LA-u gdje ima mnogo plesača i konkurencija je ogromna! Audicija ima more, ali ima još vise plesača koji se natječu za jednu te istu poziciju. Kažu da treba jedna do dvije godine da te krene u životu i plesnoj industriji, a evo ja nisam ovdje niti godinu dana, tako da sam zaista sretna zbog toga' objašnjava Maja čiji je talent prepoznat i Hrvatskoj gdje je, između ostalog, nastupala sa Severinom.

Maja Kereš sa Severinom (FOTO: Facebook)

'Usporedba angažmana u Hrvatskoj i SAD-u? Hm, definitivno je drugačije, ovdje je cijela produkcija puno skuplja i na višem nivou, barem projekti kojih sam ja bila dio, i osim toga, puno više se cijene plesači i što je najvažnije, po meni, njihovo vrijeme. Općenito se cijeni vrijeme koje netko uloži da bi izvršio neki posao. Tako da za bilo kakav projekt koji rade, plesači su plaćeni po probi i po nastupu ili danu snimanja, osigurana im je hrana i voda na setu, odvojena garderoba i još mnogo sitnih detalja na koje ne biste ni pomislili koliko puno znače jednom plesaču', opisala je Maja život jednog plesača u dalekoj Americi.

Maja Kereš i aluna George (FOTO: Privatni album)

'Amerika je trenutno moja destinacija jer pruža sve ono sto trenutno želim raditi vezano za ples, ali isto tako mislim da me srce nakon još nekoliko godina provedenih ovdje vuče za povratkom doma. U Rijeci sam suosnivačica Plesnog centra K2K koji djeluje već 3 godine te bih se voljela posvetiti edukaciji mlađih naraštaja, koreografiranju i kreativnom vodstvu i suradnji s nekim novim umjetnicima, na razini Hrvatske i Europe. Definitivno bih voljela nastaviti putovati, ali sa sjedištem u Hrvatskoj', tako Maja kaže, no hoće li ju u Americi zadržati neki dobar angažman poput ovog za spot Fergie koji je odjeknuo u javnosti, ne zna ni ona sama.

Maja Kereš (FOTO: Youtube)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se