Atraktivan par

Uhvaćeni: Maja Bajamić već dvije godine u tajnosti ljubi zgodnog Zagrepčanina

Maja Bajamić (Foto: Instagram) Maja Bajamić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (Foto: Instagram) Maja Bajamić (Foto: Instagram) Maja Bajamić (Foto: Instagram) Maja Bajamić (FOTO: Instagram) +0 Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Maja Bajamić, natjecateljica showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i Goran Kontić, upoznali su se u preko zajedničkih prijatelja, a spojila ih je ljubav prema sportu.

Otkako je gledamo kao jednu od natjecateljica u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', Maja Bajamić dala je niz intervjua o glazbi i karijeri, ali o privatnom životu ne želi puno pričati.

 

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

No kad je ljubav u pitanju, pjevačica već dvije godine ljubi sportskog trenera Gorana Kontića, piše časopis StoryFotografi su ih uhvatili u šetnji Zagrebom, a iako su ih blicevi fotoaparata iznenadili, samo su se šarmantno nasmijali, poljubili i krenuli svojim putem.

 

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

Maja i Goran upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a spojila ih je ljubav prema sportu.

 

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene