Kći popularnog pjevača

Glazbenik iz 2Cellos odbio udvaranje bogate srpske nasljednice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svoju fascinaciju glazbenikom nasljednica je objavila na Facebooku, a on je tek sad reagirao...

Devetnaestogodišnja Mina, kći regionalno popularnog pjevača Željka Joksimovića, prije nekoliko tjedana na svom Facebooku objavila je kako joj se glazbenik Luka Šulić jako sviđa te kako bi se rado udala za njega.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Luka, koji je dio planetarno poznatog dueta 2Cellos, u razgovoru sa srpskom televizijom Prva nakon nastupa na festivalu EXIT, konačno je reagirao na Minino udvaranje.

'Nažalost, malo je zakasnila, ali preporučam joj kolegu - on je dobar momak, jak, snažan, bankovni račun mu dobro stoji i baš je dobar čovjek', završio je s preporukama Luka.

Stjepan Hauser pritom je otkrio kako on, za razliku od Luke, djevojku nema i kako bi lijepu Minu rado upoznao, prenosi Alo.

 

'To je bila moja šala i moja fascinacija Lukom Šulićem i njegovim velikim talentom. A pretpostavljam da bi moji bili blagonakloni prema takvom izboru partnera, kad bi se to dogodilo', prije dva mjeseca objasnila je objavu na Facebooku senzualna Mina.

Kako će se situacija dalje razviti, nestrpljivo isčekujemo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene