Slavno prijateljstvo

'Sretna sam što je imam u svojem životu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkada je njezin singl 'Royals' osvojio svijet, svakodnevnica mlade glazbenice hrvatskog podrijetla potpuno se promijenila...

Svijet se osvojila sa 17 godina, a sada godinu poslije ima svjetsku slavu i priprema novi album. Lorde, punog imena Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, novo je lice na naslovnici prestižnog Billboard magazina.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Časopis Time objavio listu 100 najutjecajnijih tinejdžera

Njezina pjesma našla se i na sountracku novog filma 'Igre gladi: Šojka rugalica I.dio', a iako je već osvojila publiku i kritiku priznaje kako je i dalje prilično sramežljiva – posebno kada treba razgovarati s nepoznatim ljudima na telefon!

Na novom albumu preuzela je više kontrole, pa se očekuje i više kreativnosti. 'Znala sam da je to dobra odluka za mene kao umjetnicu ali i za moju karijeru. Oni koji me vide samo kao autoricu nekoliko hitova i koji su vidjeli nekoliko mojih nastupa vidjet će taj pomak, posvetila sam se sebi i želim da me se vidi kao ozbiljno umjetničko djelo', kaže Lorde.

Iako mlada, glazbenica uopće ne zvuči naivno već točno zna što želi. U tome joj pomažu i prijatelji, a među njima je i slavna Taylor Swift s kojom se jako dobro povezala. 'Ona donosi glas razuma i inteligenciju, ona je pomak u pop glazbi koju dugo nismo vidjeli. Volimo se družiti i jedna drugoj pokazivati svoje nove glazbene materijale, velika smo si podrška. Sretna sam što je imam u svojem životu', kaže Lorde.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene