Dan zaljubljenih

Ljubavni parovi za koje smo poželjeli da su stvarni!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dan je zaljubljenih, zato se prisjećamo najljepših filmskih i TV parova za koje smo poželjeli da budu stvarni!

Nema tinejdžerice (kao i onih malo starijih obožavateljica) koje nisu poželjele biti na mjestu Belle Swan kojoj se vampir Edward Cullen zakleo na vječnu ljubav – doslovno. Ljubavna je to priča iz Twilight sage koja je oduševila sve romantičare diljem svijeta. Par možda nije uspio u pravom životu, no njihova ljubav na filmu trajat će i dalje.

Pogledaj i ovo Serija Opsesija, ljubav, ljubomora Jeste li gledali već? Zbog nove hit-serije na Netflixu izdano je posebno upozorenje, obiluje golotinjom i nizom eksplicitnih scena!

Zaljubljeni ste? Onda ovo nije za vas... :-)

Kad smo već kod teen ljubavi, ne možemo ne spomenuti  Chuck Bassa i Blair Waldorf. Par iz New Yorka za koji su navijali obožavatelji serije 'Gossip Girl'.

Kada smo već kod klasičnih ljubavnih parova s malih ekrana, ne možemo ne spomenuti Noah Calhoun i Allie Hamilton iz romantičnog filma 'Notebook'. Ljubav je to koja ne poznaje granice...

Najbolji parovi ne mogu proći bez Jacka Dawsona i Rose Bukater koji su se upoznali na Titanicu. Ljubavna je to priča koja traje i kad njih više nije bilo.

A svi ljubitelji Star Warsa znaju da serijal nikada ne bi bio isti da nije bilo ljubavi između Han Solo i princeze Leie.

Koji je vaš omiljeni par?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene