Otopit će vas!

MALO ČUDO! Ima godinu dana, a bubnjeve svira kao veliki!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

LJ Wilson svira bubnjeve, i to ozbiljno dobro! Talent su primijetili njegovi roditelji, pa su objavili svirku jednogodišnjaka na internetu.

Ovo je nevjerojatno! Jednogodišnji LJ Wilson osvojio je internet. U svega nekoliko dana osvojio je preko milijun ljudi svojim sjajnim bubnjarskim talentom. Video na kojem Wilson udara bubnjeve objavljen je na internetu, gdje je postalo jasno koliko talenta ima ovaj mali dječak. LJ je jedini bubnjar u svojoj obitelji, no i mama i tata se bave glazbom. Tata Justin svira piano, a mama Shelana je pjevačica.

Pogledaj i ovo Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Tko se prijavio, prijavio se Audicije za Supertalent su završene: Upoznajte kandidate koje ćemo gledati u polufinalnim emisijama

Njegov otac izjavio je za NBC Today da im je postalo jasno, jednom kad se uhvatio palica, da je maleni iznimno talentiran.

'Kako sam i sam glazbenik, ostao sam pozitivno šokiran, jer on radi nešto prilično komplicirano. Pružit ćemo mu sve što treba i dopustiti da se razvija u smjeru u kojem sam želi', rekao je ponovni Justin. Zasad im je, kaže, najbitnije da se maleni zabavlja. Inače, dječak će sljedećeg mjeseca napuniti dvije godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene