2015.

Hoće li nas ovi dečki predstavljati na Eurosongu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su organizatori iz Hrvatske prvotno odlučili kako naš predstavnik ove godine neće sudjelovati na Eurovizijskom natjecanju, šuška se kako bi dečki iz benda Lines and Colours mogli biti sljedeći kandidati.

Iako su pregovori još u tijeku, dečki iz benda Lines and Colours mogli bi biti novi predstavnici Hrvatske na Eurosongu.

Pogledaj i ovo showbuzz Uvjerite se sami Ovo je novi domaći bend u koji ćete se ZALJUBITI!

Za hrvatskim bendom 'Lines and Colours' otimaju se agenti u Americi!

Filip, Igor i Saša članovi su novog hrvatskog benda koji je već privukao pažnju domaćih medija, a navodno je odličan internacionalni izričaj razlog zašto organizatori smatraju da bi nakon niza neuspjeha hrvatskih predstavnika na ovoj manifestaciji proteklih godina, upravo Lines and Colours mogao donjeti uspjeh Hrvatskoj.

Činjenica je da je singl Beautiful Addiction osvježenje na domaćim glazbenim ljestvicama te su se mnogi slušatelji iznenadili kada su saznali da se iza odličnih vokala zapravo kriju dečki iz Hrvatske. Tajna njihove zarazne melodije djelomično se nalazi i u suradnji sa američkim producentima, među kojima je i Trevor Dahl poznat po suradnji sa One Direction, a koji ovih dana boravi u Hrvatskoj kako bi sa Lines and Colours radio na novim materijalima.

Lines and Colours su trenutno u pripremama za svoj božični akustični show, koji će se održati u ponedjeljak 23.12. u 21:00 sat u zagrebačkom klubu Groove.

Ovaj nastup biti će ujedno i prva klupska promociju banda, koju su sami dečki odlučili ponovo spojiti sa dobrotvornom akcijom, te će na samom koncertu u Grooveu prodavati i majice Beat Up Cancer fondacije.

Ova fondacija je oko sebe okupila i mnoge internacionalne zvijezde, a osnovao ju je bubnjar Lines and Colours - Saša Maček. Cjelokupan prihod od prodaje majica ići će u dobrotvorne svrhe, za borbu protiv raka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene