Mijenja navike

Promjena je na bolje - mlada glumica konačno na pravom putu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada se zvijezda nije znala nositi s teretom slave i često su se uz nju vezali skandali, droga i puno previše alkohola.

Lindsay Lohan fanovi su zavoljeli još kao malenu djevojčicu koja je glumila u filmu 'Zamka za roditelje'. Uloga u filmu 'Mean Girls' obilježila je njezinu karijeru, no nekako je sve krenulo po zlu.

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan I oni su pokleknuli! Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

Mlada se zvijezda nije znala nositi s teretom slave i često su se uz nju vezali skandali, droga i puno previše alkohola, piše Daily Mail. No, čini se da se Lindsay nekako uspjela vratiti na dobar put. Nakon što je u svibnju odradila svoje obveze koje proizlaze iz presude iz 2012. zbog prometne nesreće, odlučila se povući na odmor.

Glumici Lindsay Lohan u srijedu je sud u Los Angelesu naredio dodatnih 125 sati rada za opće dobro

Mlada je glumica otkrila novi način terapije tzv. Cryotherapy. Mnogi slavni i poznati isprobali su ovaj novi trend, a stvar je u tome da se tijelo osobe na kratko vrijeme izloži jako niskim temperaturama.

 

Hahahahaha I have never seen someone get so angry when The Rolling Stones track "(I can't Get No) Satisfaction" stops playing. Could have been because it was freezing cold lol

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene