Oprostila mu

Dirljivo pismo slavnom ocu: "Nisi bio onakav kakvog sam očekivala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Lily Collins kćerka je slavnog glazbenika Phila. U autobiografiji je otkrila koliko je njihov odnos bio težak.

Mlada glumica Lily Collins oprostila je svom slavnom ocu Philipu što nije bio otac kakvog je htjela dok je odrastala. 27-godišnjakinja je napisala pismo svom ocu, a objavila ga je u svojoj autobiografiji: "Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me". U njoj je pisala i o odrastanju uz slavnog oca. "Opraštam ti što nisi uvijek bio tu za mene kad sam te trebala i što nisi bio otac kakvog sam očekivala. Opraštam ti pogreške koje si napravio. Iako se čini da je prekasno, nije. Još imamo vremena za napredak", napisala je Collins.

Pogledaj i ovo Lily Collins (Foto: Profimedia) vjenčanje iz bajke Udala se zvijezda serije "Emily u Parizu", osvanule su i prve fotke, a mladenka je vjenčanicom očarala modni svijet

Osim toga, opisala je i svoju borbu s bulimijom i anoreksijom, što povezuje sa stresom zbog očevog trećeg razvoda. "Svi radimo vlastite izbore, i iako ne opravdavam neke od tvojih, na kraju dana trebamo shvatiti da ne možemo promijeniti prošlost. Učim prihvatiti tvoje postupke i reći kako se zbog njih osjećam", dodala je djevojka.

Inače, Lily je kćerka koju je Phil dobio u drugom braku, s Jill Tavelman, a odrasla je s majkom u SAD-u, daleko od svog oca. "Mnoge moje duboke nesigurnosti proizlaze iz odnosa s ocem", zaključuje Lily.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene