Ekskluzivno

PREMIJERA Leona Paraminski zaplovila u glazbene vode

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za Dan žena ekskluzivno predstavljamo premijeru prve pjesme Leone Paraminski, nježne ljubavne teme iz filma “Zbog Tebe”, storytelling karaktera “Pričaj mi, molim te”.

Glumica Leona Paraminski, koja već dvije godine živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, osim jedne od glavnih uloga u dugometražnom igranim filmu “Zbog Tebe” i glavne uloge u kratkometražnom filmu “Vanishing” autora Anđela Jurkasa, ulogama u navedenim filmovima dobila je priliku po prvi puta oprobati se i u glazbenim vodama.
Za Dan žena ekskluzivno predstavljamo premijeru njene prve pjesme, nježne ljubavne teme iz filma “Zbog Tebe”, storytelling karaktera “Pričaj mi, molim te”.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera Zbog Tebe Svečano otvorena 3. Revija europskog filma

Riječ je o pjesmi koju su napisali redatelj Anđelo Jurkas i skladatelj Dalibor Grubačević, a koja će se naći na službenom soundtracku glazbe iz filma “Zbog Tebe”. Film bi kino pretpremijeru trebao doživjeti ovog ljeta na filmskim festivalima, a kino distribuciju i premijeru početkom rujna tekuće godine. Zanimljivo je da postoji dvojezična verzija pjesme i videospota na hrvatskom i engleskom jeziku.

Montažu video spota potpisuje poznati zagrebački snimatelj i fotograf Goran Berović.
Leona je povodom svog prvog glazbenog izleta izjavila: 'Bilo mi je iznimno zadovoljstvo surađivati s talentiranim anđelom i Goranom u svakom pogledu. Sve je počelo radom na spotu 'Nastajanje' i oduševljena sam što je preraslo u divnu suradnju i priču ispričanu na više razina i načina nastavljajući se na kratkometražni i dugometražni film. Nisam baš zapjevala ali možda u budućnosti i snimim neki jazz album'.

Dok je skladatelj Grubačević istaknuo kako je to “bila divna suradnja s dvoje genijalnih osoba Leonom i Anđelom. Anđelo s prekrasnom pričom i Leona s fenomenalnom interpretacijom” najavivši nastavak suradnje.

"Glazba je jedna od glavnih uloga u filmu, a što se tiče ove pjesme, rekao bih samo da postoje trenuci u radu koji naježe i dirnu preko suza. Čuvši tu melodiju, a pogotovo uz moment Leonine interpretacije, to je bio jedan od trenutaka koji se usijeku u godove kao jedan od onih koje ćeš nositi sa sobom do kraja. Hvala Leoni i Grubi jer smo zatvorili krug" rekao je redatelj filma najavljujući pritom i skoro objavljivanje soundtracka "Zbog Tebe" koja bi sljedećih mjeseci prije kino premijere filma trebala dobiti i svoje album izdanje.

Na soundtracku između ostalih sudjeluju: Hladno Pivo, Urban & 4, Kawasaki 3P, Pavel, Irena Žilić, Dunja Ercegović, Miki Solus, Rokambol, Queen Of Sabe, NE, BOG, Ohnokono, Krankšvester, General Woo, Judette, Jasna Bilušić, Ines Huskić Yness, glumica Iva Visković i mnogi drugi, a prava ekskluziva bit će premijerno glazbeno ukazanje i vatreno krštenje u glazbenim vodama glumice Leone Paraminski u dirljivoj storytelling posveti "Pričaj mi, molim te".

Originalna glazba u filmu djelo je skladatelja Dalibora Grubačevića dok uvodnu temu "Waltzing Lav" potpisuje bivši gitarist Laufera i frontmen nedavno oformljenog benda Turisti - Vlado Simchic Vava. Film obiluje brojnim glumačkim ukazanjima u kojem su neke od glavnih uloga ostvarili Leona Paraminski, Nataša Janjić, Damir Urban, Marko Cindrić, Mario Kovač, Jelena Perčin, Doris Pinčić Rogoznica, Iskra Jirsak, Iva Visković, Iva Mihalić, Csilla Barath Bastaić, Senka Bulić, Jasna Bilušić, Hrvojka Begović, Ana Vučak, Stojan Matavulj, Nikša Marinović, Ante Krstulović, Zoran Pribičević i mnogi drugi.

Atipična je to ljubavna priča s mnoštvom ispreplitanja dramskih i komičnih elemenata. Nastala je po motivima istoimene knjige koja će ove godine biti objavljena u samo jednom unikatnom primjerku i izložena za publiku, a film je bio promotivno predstavljen na lanjskom Sarajevskom filmskom festivalu. Nacionalna kino premijera filma "Zbog tebe" se očekuje krajem ljeta 2016. u Zagrebu i kinima u ostatku Hrvatske. Kako vam se sviđa Leonina pjesma? Je li dobra kao i njezine kolumne?


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene