Odlučila reći dosta

Govorili joj da je debela i ružna: 'To je verbalno nasilje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako ima visok prag tolerancije, zlobni su komentari ipak izbacili mladu glumicu iz takta.

Lena Dunham zvijezda je popularne serije 'Girls' koja je zaludila ljude diljem svijeta. Osim što u seriji glumi neobičnu i otvorenu djevojku Hannah, Lena je takva i u privatnome životu. Ne srami se svojih stavova, ali i svog tijela koje se ne uklapa u stereotipne prikaze ženske ljepote. No, upravo je zbog toga imala problema.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić "Kako si lijepa" Pogledajte fotografije zanosne supruge Matea Kovačića zbog kojih joj pišu da je najljepša na svijetu, odabrala je i pravi tren za poziranje!

Iako ima visok prag tolerancije, zlobni su komentari ipak izbacili mladu glumicu iz takta. Naime, Lena je odlučila zaposliti osobu da joj vodi Twitter profil jer nije željela više čitati ružne komentare o sebi.
U najnovijem intervjuu 29-godišnja glumica objasnila je da je nedavno objavila fotografiju sebe u donjem rublju svog dečka Jacka i upravo je ta fotografija izazvala lavinu negativnih komentara.

'Zašto si objavila tu fotografiju? Nitko ne želi gledati te masne naslage! Pokaži malo samokontrole za stolom. Idi na dijetu, svinjo debela', glasio je jedan od komentara.

 

TBH this was a rough week. It felt like my body, my hormones, my general sense of well-being were betraying me. I wanted to crumple into a pile or hide like a sweatshirt in the lost and found. And I felt as though there wasn't a way to ask for the space and time I needed without hurting someone else. What a shitty feeling, but isn't that the reality for so many of us? I am certainly no self-help guru but here is what I know tonight: when you take the time and space you need, kindly and responsibly, you're suddenly available to the people you love in a whole new way. There is no other answer (except Calvins... Nothing gets between us.)

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on

Svima pokazala da je smršavila: 'Osjećam se slobodno'

'Mislila sam da je smiješno objaviti tu fotografiju jer mi je ponestalo vlastitog donjeg rublja pa sam posudila njegovo. No, to se pretvorilo u najružnije komentare o ženskom tijelu', rekla je.

'U meni postoje dva osjećaja. Ne želim objavljivati nikakve svoje privatne fotografije, ali opet s druge strane na moj profil dolaze djevojke koje žele gledati fotografije koje objavljujem jer se osjećaju normalnije. Ne želim da oni koji dođu vide mene na fotografiji ispod koje stoje komentari koji me vrijeđaju,gdje mi govore da sam ružna i debela i u kojima piše da svi koji izgledaju kao ja su degutantni i odbojni', dodala je.

'Prepustila sam Twitter nekome drugome, ne znam čak ni lozinku. To više nije bilo sigurno mjesto za mene. Mislim da se ne možeš u potpunosti izolirati od verbalnog nasilja. Jednostavno to ostane u tebi kad pročitaš da te netko želi kamenovati do smrti. To je verbalno nasilje', objasnila je glumica koja je odlučila zadržati Instagram profil.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene