Imam visoke ciljeve

'ONA JE ODRASLA BEZ majčinske ljubavi, ja sam imala sreće'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Perfekcionistica koja u privatnom životu sliči na svoj televizijski lik.

Na što biste se kao mlada glumica mogli požaliti u sektoru TV serija?

Pogledaj i ovo showbuzz TUĐI ŽIVOT UPOZNAJTE ŠUKRAN OVALI Ona će nakon Gulseren zavesti Džihana

'Ne bih mogla reći da sam dovoljno dobro upoznala taj sektor, ali ako trebam reći nešto na temelju svoga dosadašnjeg iskustva, najveći problem je to što se sve brzo mijenja. Termine snimanja katkad moramo prilagođavati vremenskim uvjetima i vremenu zalaska sunca i zbog toga u zadnjem trenutku sve moramo promijeniti'.

'Naši društveni životi zbog toga često padnu u drugi plan. Druga stvar na koju se želim osvrnuti je stereotip koji se često može čuti o redateljima. Ne znam kako je s drugim redateljima, ali ja sam zbog redatelja serije Tuđi život stvarno zavoljela glumu. Uvijek sam mislila da je glumački posao jako težak, ali sad vidim da je puno teže svima onima iza kamera koji se brinu da na snimanju sve prođe kako treba. Sve ih neizmjerno poštujem. Iako imaju puno posla, sjajno ga obavljaju', rekla je Lejla.

Da imate priliku birati, biste li radije bili glumica sada ili u vrijeme klasičnih turskih filmova u produkciji legendarne produkcijske kuće Ješilčam?

'Radije bih glumila u sadašnje vrijeme. Čak i danas uz sva tehnološka dostignuća možemo doživjeti probleme na snimanju. Ne mogu ni zamisliti s kakvim su se problemima susretali glumci u ono vrijeme'.

Maštate li o ulozi u filmu?

'Otkako znam za sebe, maštala sam o tome da glumim u filmu. Filmovi imaju posebno mjesto u mome životu. Obožavam ih gledati. Ne možete ni pretpostaviti koliko bih rado željela glumiti u filmu. Više od svega voljela bih glumiti u nekom filmu čija se radnja odvija u srednjovjekovnoj Europi'.

Kakvo mjesto u vašem životu ima književnost? Možete li živjeti bez nje?

'Književnost je moj bijeg od rutine. Kad god se umorim od brzog tempa kojim živim, čitanjem se maknem od svega. Pohađam talijansku gimnaziju u kojoj veliki dio nastavnog programa čini nastava iz talijanskog i engleskog. Upravo zato sam i pročitala djela Dantea, Bocaccia i Shakespearea. Međutim, najviše volim fantasy. Književnost me mora odvesti onamo gdje žive vilenjaci i patuljci'.

Da imate priliku napisati knjigu, kakva bi to knjiga bila?

'Željela bih pisati biografije ljudi koji su unatoč teškim životnim uvjetima uspjeli učiniti velike stvari. Tako bih napisala knjigu kojom bih pružila primjer i nadu drugima kojima je teško'.

Čemu vas je život naučio?

'Naučio me da se ne smijem bojati imati visoke ciljeve i da su problemi s kojima se susrećemo samo jedna stuba na našem putu'.

Lejla

'Najveća razlika između mene i Džansu jest ta što je ona odrasla bez majčinske ljubavi. Za razliku od nje ja sam imala sreće odrastati u toplom okruženju koje drži do obiteljskih veza. Ja u svojoj majci pronalazim i najbolju prijateljicu', rekla je Lejla.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene