Nova pjevačica

PRVI SAZNAJEMO Gotovo je, Lea odlazi iz legendarnog benda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lea Mijatović više nije dio grupe Teška industrija.

Lea Mijatović odlazi graditi solo karijeru. Teška industrija za nju postaje prošlost. Objavila je to pjevačica na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Teška industrija - 1 Noć za pamćenje! Teška industrija u Lisinskom priredila spektakl: 50 godina karijere proslavili s brojnim regionalnim i domaćim

'Nakon sedam divnih godina, došlo je vrijeme da zaželim sve najljepše u daljnjem radu mojoj glazbenoj obitelji - Teškoj industriji. Dečki hvala vam na svim lijepim uspomenama, na pjesmama, koncertima, životnim lekcijama i nezaboravnim druženjima. Bilo je predivno iskustvo biti dio ovog benda! Ovdje ću se zaustaviti s patetikom jer se ionako vidimo na kavi na špici', napisala je Lea.

'Što se tiče glazbe i mene, vrijeme je za nove izazove. Kuha se nešto na laganoj vatri i miriše na dobro', kazala je Lea te tako najavila odlazak u samostalne vode.

Kako saznajemo, bend je već našao novu pjevačicu Maju, a s Leom su se razišli u korektnim odnosima.
 

 

Nakon sedam divnih godina, došlo je vrijeme da zaželim sve najljepše u daljnjem radu mojoj glazbenoj obitelji - Teškoj industriji. Dečki hvala vam na svim lijepim uspomenama, na pjesmama, koncertima, životnim lekcijama i nezaboravnim druženjima. Bilo je predivno iskustvo biti dio ovog benda! Ovdje ću se zaustaviti s patetikom jer se ionako vidimo na kavi na špici ...što se tiče glazbe i mene, vrijeme je za nove izazove. Kuha se nešto na laganoj vatri i miriše na dobro uskoro... Stay tuned

A photo posted by Lea Mijatović (@leamijatovich) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene