Zgodna djevojka

Upoznajte kraljicu Zagreba! Lijepa Laura osvojila sve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjednica natjecanja Laura Loparić, osim izgledom, svojom zanimljivom osobnošću osvojila je i višečlani žiri.

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski sinoć je vrvjela ljepoticama iz metropole. Na svečanoj manifestaciji održanoj pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića, 14 djevojaka natjecalo se za prestižnu titulu Kraljice Zagreba. Pobjednica natjecanja Laura Loparić, osim izgledom, svojom zanimljivom osobnošću osvojila je i višečlani žiri, među kojima su bili Ljubo Jurčić, zamjenik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Tedi Lušetić, kralj hrvatskih vina Juraj Mihaljević te naša najpoznatija vizažistica Marina Mamić.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu prve princeze osvojila je Ana Živković, titula druge princeze pripala je Ivani Filić, za kraljicu fotogeničnosti izabrana je Helena Pribanić, dok je titulu kraljica osobnosti preuzela Doris Arbanas.

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: casual izdanju, prelijepim i raskošnim vjenčanicama te u svečanom izdanju.

Posjetitelji su, osim u pogledima na ljepotice, uživali i u sjajnom zabavnom programu. Natjecanje je vodila simpatična Doris Pinčić Rogoznica, a goste su zabavljali pjevačica Antonija Šola te plesne skupine Atomic Dance Factory i Megablast.

Ovogodišnja Kraljica Zagreba, Laura Loparić, natjecat će se za vodeću titulu Kraljice Hrvatske u Rovinju na finalnom izboru jednog od najstarijih izbora ljepote, koji će se održati krajem godine. Sve djevojke koje su propustile priliku prijaviti se na ovaj prestižni izbor ljepote, novu priliku imat će već sljedeće godine, kada će se tradicionalno održati Kraljica Zagreba za 2018. godinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene