BRAVO LANA!

IMA LI IŠTA NA SEBI? Domaća ljepotica slavi jako važnu stvar!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević ima preko 600 tisuća obožavatelja na Instagramu.

PrelijepaLana Jurčević ima preko 600 tisuća obožavatelja na Instagramu. Odlučila je to proslaviti atraktivnom, golišavom fotografijom na društvenim mrežama! Odjevena u grudnjak, Lana je snimila selfie te se zahvalila obožavateljima što je prate.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

'Hvala vam! Danas imam preko 600 tisuća followera na društvenim mrežama. OMG! Hvala vam i sretna sam što vas imam!!!', napisala je Lana. Njeni obožavatelji tad su joj udijelili više od sedam tisuća lajkova. Inače, Lana je jedna od zvijezda koja se pojavljuje o nadolazećoj, novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Povodom toga, priznala nam je da se malo boji, ali i jedva čeka probati!

'S jedne strane ono me malo trta, a s druge strane taj neki drive u meni uvijek mi govori, e moraš probat nove stvari, moraš doživjeti malo neke stvari u koje se možda nikad ne bi upustila, odvažila ili ohrabrila', rekla je Lana Jurčević.

 

Thaaaank you! Danas imam preko 600 tis. Followera na drustvenim mrezama OMG!! Hvala vam i sretna sam sto vas imam!!!! Vidimo se 3.9. na koncertu u Novskoj! 24.9. Koncert u Garden Mall u Zg!

A photo posted by Lana Jurcevic Official (@lana_jurcevic) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene