Lijepe cure

Mezimice novog trenera Dinama: Jedna ljubi Tedeschija mlađeg, a druga je navodno u vezi s Bilićevim Leom

Lana i Laura Jurčević (Foto: Instagram) Lana i Laura Jurčević (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana i Laura Jurčević (Foto: Instagram) Galerija

Lana i Laura Jurčević lijepe su kćeri novog Dinamovog trenera.

Nikola Jurčević postao je danas trener Dinama. Posljednjih godina Jurčević je bio pomoćnik hrvatskog izbornika Slavena Bilića, bio je i u stručnom stožeru hrvatske nogometne reprezentacije tijekom Bilićeva izborničkog mandata u periodu od 2006. do 2012. godine. S Bilićem je nastavio surađivati i u Lokomotivu iz Moskve, Besiktasu te West Ham Unitedu.

Pogledaj i ovo Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Svi bruje o ovome Sin Emila Tedeschija ljubi 17 godina stariju gospođu, jednu od najbogatijih Hrvatica

Dok je Jurčević privlačio pozornost sportskim uspjesima, njegove kćeri Lana i Laura pozornost su privlačile u showbizz rubrikama. Zgodne plavuše obje su obožavateljice dizajnerske odjeće i putovanja, no ne eksponiraju se pretjerano. Lana je najpoznatija po vezi sa sinom jednog od najbogatijih Hrvata, Emilom Tedeschijem. Mladi Emil je s Lanom u vezi već skoro dvije godine. Inače, oboje studiraju na ZŠEM-u, a za njihovu vezu saznalo se putem Instagrama.

Kad je u pitanju mlađa kći Laura, za nju se pričalo da je u vezi s Leom Bilićem, mlađim sinom Slavena Bilića. Veza nikad nije potvrđena, no Leo je s Laurom slavio i njezin 21. rođendan. Njih dvoje se jako često druže, a ako i nisu u vezi, svakako su jako bliski prijatelji.

Kad su u pitanju sam trener Nikola i njegova supruga Sandra, oni su u sretnom braku već 25 godina.

 

A post shared by *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene