Novac nije problem

NIJE ZA OBIČNE SMRTNIKE Kylie Jenner pokazala svoj vozni park

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok neki s 18 godina još nisu ni položili vozački, Kylie Jenner može se pohvaliti s nekoliko automobila čija je vrijednost poprilično visoka.

Najmlađa pripadnica Kardashian klana, 18-godišnja Kylie Jenner, poznata je po pokazivanju svog luksuznog života na društvenim mrežama. Ovoga puta nije u pitanju skupi nakit, već vozni park vrijedan skoro milijun dolara.

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Mlada Kylie nedavno je kupila kuću za šest milijuna dolara, a s novom kućom očito je došlo veće dvorište u koje joj stanu svi automobili. Tako je na svom Instagram profilu, na kojem ju prati više od 62 milijuna obožavatelja, objavila fotografiju na kojoj pozira usred pravog voznog parka, i to vrlo skupog.

Na fotografiji se tako nalaze Ferrari 458 Italia vrijedan 240 tisuća dolara, Rolls Royce Ghost vrijedan 300 tisuća dolara, Range Rover vrijedan 150 tisuća dolara i Mercedes G63 vrijedan 140 tisuća dolara. Dok nas obične smrtnike od takve cifre zaboli glava, za Kylie je to prava sitnica.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene