ČUDAN IZBOR

SVAKI DAN Ovo je krivac za njezine obline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najmlađa članica obitelji Kardashian/Jenner otkrila je čudan izbor namirnica za doručak koji je zaslužan za njezine obline.

Kylie Jenner bujna je ljepotica koja priznaje da voli papati, ali i kuhati. Na njezinom meniju za doručak nećete naći banane, jabuke, pahuljice, orašaste plodove ili pak chia sjemenke na kojima preživljava Angelina Jolie. Ne, ona zna da je za održavanje njezine linije potrebna savim druga vrsta hrane, pogotovo ujutro. Njezin doručak krcat je kalorijama, ali dan treba započeti zdravim obrokom, zar ne?

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Za doručak 19-godišnja Kylie Jenner trebat će vam kobasica, jaja i riža. ''Svako jutro pravim isti doručak jer je odličan. Lako ga je pripremiti'', rekla je Kylie.

“Jaja i rižu kuham zajedno, a ponekad im dodam i sir. Na tavi ispržim kobasicu na malo maslinova ulja i pržim je 13-15 minuta jer volim da je dobro pečena. Ako želite malo dodatnog okusa po kobasici pospite češnjak u prahu”, otkrila je rasna ljepotica Jenner.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene