Kim je prošlost

Najmlađa i najuspješnija! "Zlatna koka" obitelji Kardashian ima novi adut

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nitko nije očekivao, no Kylie Jenner najuspješnija je članica obitelji Kardashian.

Obitelj Kardashian ima novu zlatnu koku. Možda biste to i najmanje očekivali, ukoliko već godinama pratite njihov reality show "Keeping Up With the Kardashians", no najmlađa sestra u obitelji - Kylie Jenner, definitivno je nova najveća zvijezda obitelji.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian Opet su bile glavne! Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

Naime, dobit će vlastiti reality show. Obiteljski show trenutno ide u 13. sezoni, a iako prati dramtična zbivanja vezana uz dramu i pljačku Kim Kardashian u Parizu te slom Kaynea Westa, gledanost je sve lošija. Stoga je ponudu da snima vlastiti show dobila najmlađa sestra, lijepa Kylie. Televizijska kuća "E!" potvrdila je da će se prikazivati show "Life of Kylie", a pratit će njezin život kao poduzetnice, dizajnerice, televizijske zvijezde, stilske ikone te osnivačice iznimno uspješnog kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics.

Djevojka će i u stvaranju showa imati ulogu - onu producentsku. Dobila je tako uspješna Kylie svoj spin off, a svi polažu nade u njega kao novu nišu. Interes za nju ne jenjava, ona od tinejdžerskih dana zna unovčiti svoju slavu pa se čini kako je njena priča o uspjehu tek krenula.

 

Happy Monday

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene