Dečki su se vratili!

"ZAVRŠIT ĆEMO SVI NA PSIHOANALIZI" Popularan dvojac iz 90-ih opisao hrvatsku svakodnevicu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veseli splitski duo u novoj pjesmu na osebujan način progovorio je o problemima brojnih Hrvata.

Dečki su se vratili! Kuzma & Shaka Zulu objavili su novi singl i videospot "Život u krizi". Za prvi "zimski" singl popularnog dua glazbu, tekst i aranžman potpisuje Saša Kuzmić-Kuzma.

"Ovaj život u krizi kroz prste mi klizi, završit ćemo svi na psihoanalizi", pjevuše dečki koji su poznati kao nositelji "feel good" atmosfere u svojim pjesmama. Duhovit tekst i catchy melodija jamstvo su da će "Život u krizi" pjevušiti publika diljem Hrvatske.

Pjesma je dobila i videospot koji je snimljen na jesenskom live koncertu dua u Tvornici kulture u Zagrebu. Izvanrednu atmosferu koncerta s više kamera su uhvatili Hrvoje Baudoin i Neven Muretić te prenijeli u videospot koji odiše pozitivnim vibracijama.

Splitski hitmakeri ove godine ne spavaju zimski san, a pjesma "Život u krizi" je laganog ritma poput "U mojoj ulici ne prodaje se trava" i ulazi u uho na prvo slušanje.  "Ovo ćete pjevušiti cijeli život, budući da će kriza trajati najmanje toliko dugo, ali zato su tu uvijek dobro raspoloženi Kuzma & Shaka Zulu da vas na partyju razvesele i zabave!", poručuje Shaka Zulu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene