Novi KPDP

Damir želi zataškati stvar, Tomislav u urnebesu oko eksplozije zaboravio - bebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi tjedan donosi nove izazove u Oštrovcu. A što vas čeka u novoj epizodi popularne serije KPDP? Saznajte već sada!

Serija 'Kud puklo da puklo' nastavlja s nasmijavanjem svoje mnogobrojne publike. Nova sezona donosi nove izazove, a mi vam donosimo i sadržaj večerašnje epizode.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

15 GODINA PONOSA 'U ovom moru svega i svačega važno je ostati svoj'

6. ep., 21.15 sati

Tomislav i Snježana vraćaju se u Oštrovac s bebom. Umorni od stalnog bebinog plača, nadaju se odmoru, ali Ane ih odmah zapošljava. Iako mora čuvati bebu, Tomislav odlazi s dečkima piti, gdje otkrije da je beba mirna jedino u Damirovim rukama.

Budući da ne mogu kopati po danu, Dario se odluči otići s lovcima, a Miranda angažira Dianu da joj napravi frizuru. No, hauba izazove preopterećenje te hotel još jednom ostaje bez struje, a Miranda bez frizure.

Kako bi oraspoložili depresivnog Marka, Katarina i Damir ga šalju na pecanje, a Damir mu čak dopusti da lovi tamo gdje se ne smije. Za to vrijeme, Mile se ulizuje lovcima dok ih vodi u šumu, a sve kako bi napisali dobar članak. U šumi im se pridružuje Sveto koji lovcima trača projekt hotel. I dok Mile bijesni na Svetu, a Dario svojim kihanjem živcira lovce, Marko, nervozan jer ništa nije ulovio, u potok baca dinamit: riba pogodi Darija i on pada u nesvijest, a lovci obustavljaju lov i žele napustiti selo. I dok se Damir trudi zataškati stvar i pokriti Marka, a Tomislav shvaća da je u urnebesu oko eksplozije potpuno zaboravio bebu, Đurinom kućom počinje se širiti nepodnošljiv smrad. Marko ima novu ideju...

 

#Kudpuklodapuklo Gavrani ili Tepavci, za koga ste vi? Večeras od 21:15 h na NOVA TV

Posted by Kud puklo da puklo on Thursday, September 10, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene