Ljubavna priča desetljeća

Ljubav tinejdžera oboljenih od raka vratit će vam vjeru u ljubav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

KRIVE SU ZVIJEZDE film je o neočekivanim životnim obratima, pozitivnom stavu i u najtežim trenucima te snazi koja leži u svima nama i koju trebamo pronaći kako bismo život mogli živjeti punim plućima.

Snimljen sa skromnim budžetom od 12 milijuna dolara, film KRIVE SU ZVIJEZDE, ekranizacija bestsellera Johna Greena, na najboljem je putu da postane naslov koji će obilježiti cijelu generaciju budući da je na kino bla-gajnama u zemljama u kojima se ovaj vikend otvorio potukao znatno jače konkurente.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrila tajnu Ne nosi grudnjak i osjeća se super!

16-godišnjakinja oboljela od raka upoznala je pravu ljubav

Nakon lovorika koje je pokupio roman, njegova filmska inačica danima oduševljava kritičare kao i poklonike predloška koji se slažu da je adaptacija omiljene im ljubavne priče napravljena besprijekorno. Čak i oni koji nisu znali puno o filmu prije nego što su ga pogledali zadivljeni su toplom i inspirativnom pričom o dvoje zaljubljenih teenagera čija se ljubav rodi u grupi potpore oboljelima od raka i koja, osim već klišeiziranih prepreka, mora prebroditi i sve ono što joj dodatno u ovakvoj situaciji stoji na putu.

Neupućeni bi mogli pomisliti kako se radi o još jednoj varijanti klasične sladunjave adolescentske romanse, no najozbiljniji kritičari današnjice (među kojima je većina muškaraca koji su odavno proslavili svoju punoljetnost!) film KRIVE SU ZVIJEZDE nazivaju Ljubavna priča desetljeća (Entertainment Weekly), Najznačajnija teenagerska ljubavna priča ove generacije (Teen Vogue) i Jedan od najboljih filmova ove godine kojeg obavezno morate pogledati (Chicago Sun-Times) pa stoga ne čudi što i hrvatski mediji pod povećalom prate ovaj jedinstveni fenomen koji će svoju ekspanziju na domaćem terenu tek doživjeti nakon što se film ovoga četvrtka počne prikazivati u našim kinima u distribuciji Blitz film i video distribucije.


A prije dolaska filma na velika platna brojni Zagrepčani ovaj su vikend mogli upoznati najljepše citate Johna Greena koji su osvanuli na ulicama i parkovima metropole te na taj način uljepšali dan slučajnim nalaznicima.

Inače, roman KRIVE SU ZVIJEZDE John Green napisao je 2012. godine, a u knjizi, kao i u filmu, svijet gledamo kroz oči šesnaestogodišnje Hazel (Shailene Woodley) koja boluje od raka i koju roditelji natjeraju da krene na grupnu terapiju. Nimalo oduševljena tom idejom, djevojka čiji društveni život do tada nije ni postojao, upravo na mjestu na kojem svi pričaju o svojoj osamljenosti i životnim nedaćama doživljava pravu ljubav nakon što upozna sedamestogodišnjeg bivšeg košarkaša Augustusa (Ansel Elgort).

U glavnim su ulogama mlade hollywoodske nade Shailene Woodley i Ansel Elgort koje su se zajedno pojavile i u velikom hitu RAZLIČITA, a redatelj filma je Neil Burger.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene