Dobila pa izgubila

SEKSI KRISTINA Vukas napokon je dobila burmu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Vukas relativno je novo ime na domaćoj estradi, ali odmah od početka se nametnula kako kvalitetom tako i izgledom. Njeni spotovi uvijek izazivaju veliku pozornost jer puno se računa vodi o vizualnom izgledu.

Seksi pjevačica Kristina Vukas je za svoju publiku pripremila novi spot za singl pod nazivom 'Burma'! Spot je radila popularna organizacija 'Toxic Entertainment' a pjesmu Atelje impuls.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić svi mogu sudjelovati! Luka Nižetić pozvao obožavatelje da mu se pridruže u realizaciji novog projekta: "Ton imam, ali slike nemam"

Kad Kristina radi onda očekujemo samo najbolje pa smo sigurni kako će nam i ovaj put pružiti potpuni audio-vizualni doživlja, a dokaz tome je i to što njezina pjesma 'Mami' ima gotovo milijun pregleda na YouTube-u. Kristina nam je otkrila i jedan zanimljiv detalj sa snimanja spota 'burma'.

'Bilo je jako zabavno. Ljuljala sam se na velikom vjenčanom prstenu obučena kao balerina satima! Bilo bi super još da nisam izgubila pravu burmu koju nam je posudio producent za potrebe snimanja. Kupio je ženi cvijeće te mu je oprostila.' Dobro je prošao (op.a).
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene