Seksi Kristina

Novo provokativno ime na hrvatskoj sceni: Osvaja 'brzo i bezobrazno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada pjevačica Kristina, poznata po svojem velikom hitu 'Odnijela te votka', vrijedno radi na svom novom albumu. A sudeći po novom spotu - i na seksepilu!

S prvom pjesmom napraviti hit i ne stati na tome nego se nadograditi vizualno i produkcijski mogu samo oni s jasnom koncepcijom.

Pogledaj i ovo showbuzz Novo i svježe Ima novi imidž: Prepoznajete li hrvatsku pjevačicu?

Da Kristina misli ozbiljno svjedoči i činjenica da je upravo završila treći singl pod nazivom "Brzo i bezobrazno", u produkciji poznatog hitmakera Borisa Đurđevića te u suradnji s poznatim tekstopiscima i autorima D.Bačićem i Fayom.

>> 2 godine trebale su da se oporavi, sada je spremna osvojiti estradu!

Za najnoviji klupski hit lijepa je Kristina ovih dana snimila i jednako atraktivan video uradak koji prate i promo fotografije izazovne pjevačica

Ovog puta Kristina se u skladu s naslovom singla "Brzo i bezobrazno" odlučila za još izazovniju promjenu stila pa su tako fotografije i video nastali povodom izlaska trećeg singla provokativnije, seksepilnije te drugačije od bilo čega što trenutno možemo vidjeti na hrvatskom estradnom nebu.

Pod kreativnim vodstvom modnog stručnjaka Viktora Drage, koji je i dizajnirao provokativan korzetnastao je visokobudžetni spot koji uz pregršt filmskih efekata pršti energijom i strašću. Vrckava Kristina u spotu koji je snimljen na spektakularnoj lokaciji, pokazala je svoj razigrani temperament te plesno umijeće stečeno dugogodišnjim bavljenjem plesom.

Mlada pjevačica spremno je pokazala svoje atribute u seriji promotivnih fotografija nad kojima će mnogi Hrvati uzdisati.

Fotografije potpisuje modni fotograf Goran Matijašec, video vrsni snimatelj i montažer Tomislav Brđanović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene