Kraj veze

Kristen viđena nakon prekida: 'Slomljena je, ne izlazi iz kuće'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odjeknula je vijest o prekidu popularnog para čija se ljubav rodila na setu 'Sumrak sage. No izgleda da je vezi Roberta Pattinsona i Kristen Stewart doista došao kraj

Iza mladog para Roberta Pattinsona i Kristen Stewart bilo je puno problema, prevare i medijske trakavice. No činilo se kako je par riješio sve probleme, a čak su zajedno planirali i put u Provansu.

Pogledaj i ovo showbuzz vole svoj prirodni miris Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe

Paparazzi su primijetili Kristen na izlasku iz kuće, po nju je došla prijateljica, a ona je bila neraspoložena i umornog izgleda.

No da je vezi kraj moglo se primijetiti na nedavnoj proslavi 27. rođendana, naime tamo nije bilo Kristen.

'Robert je rođendan proslavio s prijateljima u svojoj kući, a Kristen nije bila na slavlju. Nju je potpuno slomio prekid. Ne izlazi iz kuće i samo je posjećuju najbliži prijatelji', otkrio je izvor blizak paru, prenose strani mediji. Ipak kamere su je zabilježile, očito u ne baš sjajnom izdanju. Doista se teško nosi s prekidom.

>> Oprostio prevaru no ipak nije išlo - Robert i Kristen opet prekinuli!

Rob joj je prvobitno oprostio prevaru s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom, no problema je očito bilo još. Čak je i njegova obitelj bila protiv pomirbe, a izgleda da su sada barem oni mirniji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene