Voli mlađe muškarce

UHVAĆENA! Slavna starleta ljubi 14 godina mlađeg, ništa od pomirenja s bivšim?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Younes Bendji uhvaćeni su u prisnom druženju.

Iako su se pojavile vijesti da se Kourtney Kardashian pomirila sa Scottom Disickom, ocem svoje djece, čini se da je to daleko od istine. Barem ako je vjerovati fotografijama na kojima zgodna Kourtney izlazi iz luksuznog hotela u društvu 23-godišnjeg manekenka Younesa Bendjima.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Majka troje djece 14 godina je starija od ljepotana, no to ih ne ometa u bliskom druženju. Ispred hotela su neko vrijeme čekali njen automobil, smijali se i pričali. Ako je vjerovati pisanju Daily Maila, upravo s Younesom je Kourtney tulumarila u Parizu one kobne večeri kad je njena sestra Kim opljačkana.

Ovo su, ipak, prve fotografije dvojca. Inače, Kourtney voli mlađe muškarce pa vijest o vezi ne čudi. Pričalo se ranije ove godine da je bila prilično bliska s 22-godišnjim Justinom Bieberom, a i Scott Disick, otac njene djece, mlađi je od nje četiri godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene