Nakon 4 godine veze

Konačni kraj: 'Iselio je sa svojim psima iz kuće, izgledao je jadno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Bio je unutra možda 30 minuta. Nakon što je izašao van s imanja, njegov kamionet bio je pun stvari. Izgledao je jadno', otkriva izvor koji je vidio Roberta Pattinsona kako se seli od cure.

Nakon što su američki mediji početkom ovog tjedna objavili vijest da je došao konačni kraj veze između Kristen Stewart i Roberta Pattinsona, glumac je već iselio iz doma u kojem je živio s curom.

Pogledaj i ovo showbuzz POGLEDAJTE VIDEO Poludjela pa mu psovala 'sve po spisku': 'Ne zaslužuješ udisati isti zrak kao i ja!'

Naime, američki paparazzi snimili su Roberta Pattinsona kako se iseljava iz kuće s punim kamionetom, u pratnji njegova dva psa.

>> Kristen viđena nakon prekida: 'Slomljena je, ne izlazi iz kuće'

Glumac je izgledao prilično zapušteno s nekoliko dana starom bradom te je nosio kapu na glavi. Kako pišu američki mediji, pobrinuo se da mu ništa ne ostane kod bivše djevojke pa je stvari potrpao u vreće, utovario i svoja dva bicikla te nekoliko putnih torbi.

'Bio je unutra možda 30 minuta. Nakon što je izašao van s imanja, njegov kamionet bio je pun stvari. Izgledao je jadno, izgledao je kao čovjek kojeg je netko izbacio iz kuće', komentirao je bliski izvor za američki časopis Life & Style.

Podsjetimo, par koji se upoznao na snimanju 'Sumraka', svoju ljubavnu romansu započeo je prije četiri godine. No, nakon što je Kristen prije nekoliko mjeseci uhvaćena u preljubu s redateljem Rupertom Sandersom par je prvi put prekinuo vezu. Iako su se pomirili te se na prvi pogled činilo kako je Robert oprostio preljub, brojni drugi problemi isplivali su na površinu te je njihova romantična saga završena.

'Sve je isplivalo na površinu. Njihovi brojni problemi, stalno su se svađali oko preljuba, oko toga kako je ona uvijek sebična te kako je često neraspoložena', otkrio je bliski izvor za Us Weekly.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene