Lijepa Kim

Prekrasna Hrvatica: Ima tek 18 godina i OSVOJILA je svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kosanović ima tek 18 godina, i predstavljala je Hrvatsku u finalu izbora 'The Look Of The Year' - tamo je i odnijela titulu najljepše!

Kim Kosanović  je krajem srpnja na regionalnom natjecanju 'The Look of the Year' u Beogradu ponijela titulu najljepše predstavnice iz Hrvatske, koja ju je lansirala u samo finale ovog uglednog izbora.

Pogledaj i ovo Nevena Božović (Foto: Screenshot Youtube) Žestoka konkurencija! Uzbudljiva prva polufinalna večer Eurosonga: Srbija i Slovenija izborile ulazak u veliko finale!

>>> Prirodno lijepa: 'Neki dan me pitao susjed, 'jesi ti radila silikone'?'

Kim je jutros pozirala fotografima, a uživala je u druženju s Tihanom Harapinom Zalepugin, modnim dvojcem Elfs i Anicom Kovač.

Plijenila je pažnju u crnoj i plavoj haljini, a prekrasna Kim, najljepše 'lice godine' je otputovala na Siciliju, gdje se natjecala na svjetskom izboru.

'The Look of the Year' je jedno od najvažnijih modnih natječaja u svijetu, a njegov cilj je odabir i lansiranje modela na svjetsku modnu scenu. Natjecanje svake godine privlači sve više djevojaka, a u njegovoj prvoj fazi sudjeluje oko 200 tisuća djevojaka iz više od 40 zemalja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene