Takva su pravila

Poznati par priznao: 'Nema seksa!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian i French Montana - apstiniraju od seksa.

Ponekad se zbog ljubavi treba žrtvovati. To dobro zna Khloe Kardashian koja se zbog svog novog dečka Frencha Montane i njegove vjere odrekla seksa. Muslimani se trenutno nalaze u svetom mjesecu Ramazanu kada vrijede posebna pravila - zabranjeno je ratovanje, a strogo naređen post. Od zore do zalaska sunca muslimani se, između ostalog,  suzdržavaju od hrane i pića, seksualnih odnosa i pušenja duhana.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Zbog nove djevojke zapustio svog 4-godišnjeg sinčića!

U intervjuu na radiju 'Power 105’ Khloe je priznala da tijekom Ramazana nema seksa, ali da ga svakodnevno izaziva. 'Zabavno mi je to pomalo pa ga zadirkujem, ali poštujem njegovu vezu pa apstiniramo', objasnila je Khloe.

Voditeljica je upitala slavnu članicu obitelji Kardashian smetaju li je glasine da French loše utječe na nju, piše Daily Mail. 'Oni se ne j**bu s njim pa zašto ih je briga! Ljudi će komentirati bez obzira na sve. Ako i nađem savršenog dečka, njima svejedno nešto neće valjati. Naučila sam iz prošlih iskustva da neke stvari ipak treba zadržati u privatnosti', rekla je.

Puff Daddy bio je taj koji je upoznao Khloe i Frencha, a njihova veza čini se cvijeta. 'Nasmijava me i jako mi je lijepo s njim. Jednostavno je najzabavniji dečko u mom životu', rekla je Khloe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene