Zategnuti struk

Godinama su je zvali 'buckom' - danas to više nitko ne može reći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian dugo je godina vodila borbu s kilama, no danas ponosno pokazuje svoje obline.

Khloe je jedna od sestara Kardashian koja se oduvijek isticala svojim buntovnim ponašanjem, ali i visinom. Također, ona je često bila prozivana kao 'bucka', no nakon osam godina emitiranja showa, to se promijenilo. Khloe je odlučila promijeniti svoj život te se, nakon razvoda od košarkaša Lamara Odoma, posvetila se sebi i krenula na put prema promjeni.

 

Body by @gunnarfitness jacket by @adidas x @Pharrell

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

Saturday

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

 

Gotovo svakodnevno objavljuje fotografije iz teretane ili rezultate svog rada i više se nitko ne usudi davati loše komentare na temu njezinog izgleda.

Reality zvijezda izgleda bolje nego ikad: 'Ne vjerujem u dijete'

'Opsjednuta sam s vježbanjem i teretanom, no mala pomoć uvijek dobro dođe. Steznik za struk još više naglašava moju liniju', napisala je Khloe koja je redovitim vježbanjem izgubila gotovo 20 kilograma.

 

 

Im obsessed with the gym but a little extra help never hurt nobody @waistgangsociety and @premadonna87 keep my waist snatched and posture perfect. Once you try it, you will become obsessed!!! Head over to whatsawaist.com the ONLY place to get your waist trainer!!!

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

'Ne znam hoću li se ikad osjećati kao seks simbol, ali mogu reći da se nikada nisam osjećala ugodnije u svome tijelu nego što se sada osjećam', rekla je Khloe nedavno za Complex magazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene