Teško djetinjstvo

Ispovijest sina legendarnog tenisača: 'Mama je bila ovisnica, a djed čudovište!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sin slavnog tenisača sve detalje djetinjstva iz noćne more otkriva u svojoj knjizi 'Our Town', koja će uskoro biti objavljena.

Kevin McEnroe, 28-godišnji sin teniske legende Johna McEnroea, uskoro objavljuje knjigu u kojoj će otkriti sve o djetinjstvu pod povećalom javnosti, uz neminovni teret djeteta slavnih roditelja.

Pogledaj i ovo Adrien Brody (Foto: AFP) Križ zlatnog kipića Nije sve tako zlatno: Ovi glumci nakon osvojenog Oscara nisu napravili ništa spektakularno

Njegova majka, oskarovka Tatum O'Neal cijelo Kevinovo djetinjstvo borila se s ovisnošću o heroinu, dok za djeda, slavnog glumca Ryana O'Neala također nema lijepih riječi. Za djeda čudljive naravi kaže kako je bio 'pravi monstrum', prenosi Daily Mail. 'Nisam ga vidio od svoje trinaeste godine niti ga želim vidjeti', kaže Kevin za djeda koji je navodno svoju kćer, Kevinovu majku, tjerao da uzima kokain kako bi smršavila.

VIDEO Proslavile se kao djevojčice, izrasle u prave zavodnice

Život u sjeni slavnog oca također nije bio nimalo lak. 'Tata nije baš najdivniji tip. Strašno je discipliniran, no kao mali, bio sam debeljuškast, a on je bio pomalo okrutan prema meni', otkrio je Kevin.

'Kao mali, igrao sam tenis, ali trenirao sam i košarku. Tata je dolazio na utakmice i samo je sjedio u publici. Nije se veselio niti navijao. Na kraju utakmice, samo bi mi kimnuo glavom, što je značilo da sam bio dobar', dodao je McEnroeov sin.

FOTO Jedna je majka, druga je kći - Koja je koja?!

John McEnroe i Tatum O'Neal od početka braka imali su trzavice, koje su se učestalile nakon što je par počeo koristiti drogu i opojna sredstva. Rastali su se 1994. godine.

Kevin je prije nekoliko mjeseci uhićen zbog pokušaja kupovine kokaina i završio je u pritvoru. Nakon toga, otišao je na odvikavanje, odlučio okrenuti novi list u životu i napisati knjigu u kojoj je iznio sve tajne slavne obitelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene