Nova serija

Žene su jedva čekale taj trenutak - Zgodni Turčin se vraća

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumačka krema Turske ujedinjena s potpisom jedne od najtalentiranijih filmašica te zemlje donosi strastvenu i opsesivnu priču 'Da sam oblak' od koje se ledi krv u žilama.

'Da sam oblak' donosi potpuno drugačiju priču. Priču o žrtvi i nesreće jedne plahe i krhke djevojke i opsesiji čovjeka čija ludost nema granica.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Glavne protagoniste serije maestralno su utjelovili Engin Akyurek, hrvatskoj publici poznatiji kao Kerim iz 'Izgubljene časti' i Melisa Sozen.

Kerim iz serijske uspješnice 'Izgubljena čast' osvojio je srca hrvatskih gledatelja. Za glavnu mušku ulogu u toj seriji, glumac Engin Akyurek nagrađen je sa čak šest nagrada prema odabiru čitatelja časopisa 'Ucanus', 'Ayakligazete' (dvije nagrade) i 'Dizifilmbook' te posjetitelja portala 'Televizyondizisi En İyi Erkek Oyuncu' i 'Habershow'.

>> Šokantno vjenčanje koje će sve promijeniti!

Mladi glumac u Turskoj slovi kao jedna od najvećih nada turske glumačke scene. Engin je rođen 12. listopada 1981. godine u Ankari. Roditelji su mu podrijetlom iz grada Tercana u istočnoj Anatoliji. Otac mu je vladin službenik, a majka kućanica. Engin ima i mlađeg brata. Diplomirao je na Sveučilištu u Ankari 2002. godine povijest i jezike.

U svoje slobodno vrijeme ovaj je nagrađivani glumac uključen u humanitarni rad, a nedavno je sudjelovao u kampanji za žrtve potresa jugozapadne Turske. Samo dvije godine nakon diplome osvaja nagradu za najboljeg turskog glumca 'Turkiye’nin Yildizlari' u seriji 'Yabanci Damat'.

Njegova debitanska uloga, Cevata Engina na velikom platnu, priskrbila mu je nagradu 'CASOD' za najveću glumačku nadu Turske. Za ulogu Mustafe Buluta u televizijskoj seriji 'Bir Bulut Olsam' Engin je dobio veliku pohvalu kritike i publike.

Glumačku partnericu Beren Saat Engin je upoznao u talent showu u kojem su oboje sudjelovali. Iako ima mnogobrojne obožavateljice, glumac svoj privatni život, barem zasada, drži podalje od medija.

Gledajte 'Da sam Oblak' samo na Novoj TV od 3. lipnja u 20.05 sati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene