456797
456797
456797
456797
456797

STRAVIČNE VIJESTI Kendall Jenner umire od straha, manijak je na slobodi!

  • , 11.11.2016., 17:48
  • Autor:
  • komentara

Poremećeni obožavatelj pratio je Kendall Jenner, čak je ušao i na njen posjed.

 
 
 
 
Kendall Jenner (Foto: Instagram)
Kendall Jenner (Foto: Instagram)

Poznato je da Kendall Jenner pati od anksioznosti i paralize sna. Slava koju je vrlo rano stekla nije joj najbolje sjela pa se često mlada manekenka mora nositi s problemima koje donosi potpuno nepostojanje privatnosti.

Ovog puta jako je ozbiljna stvar u pitanju. Naime, čovjek koji ju je pratio i na taj način zastrašivao, pušten je na slobodu. Budući da je mladoj djevojci ušao i na posjed, prošle je godine završio u zatvoru, no zatvorska kazna je istekla, a on je izašao na slobodu.

Njegova majka sucu je obećala da će ga odvesti nazad u Virginiju, odakle dolazi, i da će potražiti pomoć psihijatra. Osim toga, izrečena mu je petogodišnja zabrana pristupa lijepoj Kendall.

 

pit stop

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se