446830
446830
446830
446830
446830

ZAŠTO SE NE HVALI? Ona nije samo lijepa, ona ima skriveni talent!

  • , 16.08.2016., 19:15
  • Autor:
  • komentara

Kendall Jenner pozirala je za časopis Vogue, a tom je prigodom odgovarala na famoznih 73 pitanja.

 
 
 
 
Kendall Jenner (Foto: Instagram)
Kendall Jenner (Foto: Instagram)

Kendall Jenner za poznati je magazin Vogue pristala biti dio videa pod nazivom '73 pitanja' u kojem joj je novinar postavio 73 osobna pitanja.

 

#73Questions with @voguemagazine. Watch the full video at the link in my bio.

A video posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

 

Bilo je tu svega – priznala je da svoju jednako slavnu frendicu i manekenku Gigi zove 'Wigi', da je Tupac Shakur njezina duhovna životinja, da Kim može napraviti čudne stvari sa svojim nožnim prstima, da voli biti gola dok ju nitko ne gleda i da je njezino najranije sjećanje kako gola trčkara hodnikom svoje kuće.

No, jedna je stvar privukla najviše pažnje!

 

 

Manekenka Kendall ima skriveni talent – ona savršeno oponaša ptice! Pogledajte cijeli video i uvjerite se sami!

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se